Kantoor Mr. van Zijl gaat verhuizen


Om een passende werkplek te kunnen bieden aan het inmiddels tot 26 personen gegroeide team van medewerk(st)ers, gaat Kantoor Mr. van Zijl verhuizen.

Aan de J. Asselbergsweg 58 in Tilburg is een nieuw kantoorpand gekocht.Verbouwing

Wij hebben inmiddels de sleutels van het pand gekregen. Het pand is ruim 25 jaar oud en zal ingrijpend worden verbouwd. De voorbereidingen voor deze verbouwing, die begin januari 2022 zal starten, zijn inmiddels in volle gang. Eind juni 2022 zal de verhuizing plaatsvinden.

Inrichting

Uitgangspunt voor de inrichting van het nieuwe kantoorpand is dat medewerk(st)ers gemiddeld ongeveer de helft van de tijd thuis werken. Dat uitgangspunt is gebaseerd op een inventarisatie van de wensen onder onze medewerk(st)ers. Omdat een belangrijke reden om op kantoor te werken is gelegen in het onderhouden van contacten met collega’s, is bij de inrichting van het pand vooral rekening gehouden met de ontmoetingsfunctie van het gebouw.

Na de verbouwing biedt het pand, naast werkplekken voor onze ondersteunde medewerk(st)ers vijftien werkkamers voor de advocaten en casemanagers van ons kantoor. Conform hun wens zijn de meeste van deze werkkamers ingericht voor het gebruik door één enkele persoon. Dat stelt onze advocaten en casemanagers om afwisselend geconcentreerd te kunnen werken (zonder daarbij door anderen gestoord te worden) en telefonisch te overleggen met cliënten, relaties en wederpartijen (zonder daarmee anderen te storen).

Verder zijn twee spreekkamers voorzien en een multifunctionele ruimte, die kan worden gebruikt om samen te lunchen, maar ook voor overleg en cursussen.
 
De ontmoetingsfunctie van het pand wordt bevorderd door bij de inrichting veel gebruik te maken van glas. Dat stelt onze advocaten, casemanagers en juridisch medewerker in staat om de deur van hun werkkamer te sluiten (om rustig te kunnen werken) en toch zichtcontact te houden met langslopende collega’s.

Klik hier voor uitgebreide beelden van ons nieuwe kantoorpand (artist impression, plattegronden, 3d-ontwerpen).

Ligging

Het nieuwe kantoorpand ligt op Bedrijventerrein Het Laar. Voor onze cliënten en relaties die van buiten Tilburg komen is het heel gemakkelijk bereikbaar. Vanaf de A-58 (Breda-Eindhoven) nemen zij afslag 11 (Tilburg-Centrum, Tilburg-West). Dat is dezelfde afslag als die zij zouden nemen als zij naar ons huidige kantoorpand zouden rijden. Vervolgens houden zij rechts aan richting Ringbaan Zuid. Nog voordat zij aan het kruispunt komen waaraan het Koning Willem II-stadion ligt, ligt Bedrijventerrein Het Laar aan de rechterzijde.

Zie onderstaande plattegrond, waarop ter oriëntatie de afstand tot ons huidige kantoorpand is aangegeven.


Bij het pand is ruime parkeergelegenheid voor medewerk(st)ers en bezoekers.

Huidige kantoorpand

Het huidige kantoorpand aan de Korvelseweg 142 is verkocht. De koper gaat er woonappartementen in maken. Uiterlijk 1 juli 2022 dienen wij het pand te hebben verlaten.